Missie

Onze missie is om mensen en bedrijven te adviseren op duurzame energie, wij willen op deze manier bijdragen aan een duurzame toekomst van Nederland. Door mensen te adviseren op zonne-energie wordt het milieu minimaal belast en kunnen wij bijdragen aan een gezonde duurzame leefomgeving.

Visie

Nederland is zich aan het realiseren dat de grondstoffen die we gebruiken voor de opwekking van energie niet eeuwig zijn en er zijn steeds meer huishoudens en bedrijven die zonnepanelen gebruiken om eigen energie op te wekken.

Om hierin te helpen probeert Hetzonnedak.nl de overgang naar zonnepanelen toegankelijker maken. Daarnaast verlagen we de drempel door altijd opzoek te gaan naar scherpe prijzen in combinatie met sterke garanties en goede kwaliteit producten.

Tenslotte zijn wij duidelijk en transparant, dit doen wij door onze zeer persoonlijke aanpak met aandacht voor de individuele klant.

MVO

MVO vinden we belangrijk bij Hetzonnedak.nl. Niet alleen zijn wij duurzaam voor onze omgeving en adviseren wij daarin ook, ook proberen wij diverse malen per jaar ons steentje bij te dragen in de maatschappij.

Dit doen wij in de vorm van een kennisoverdracht of sponsoring van goede doelen en nemen wij jaarlijkse deel aan een sportevenement ten behoeve van G(ehandicapten)-Tennis en Stichting DownTown.

Daarnaast zijn we ook initiatief nemen en promotor van De Recycle universiteit, waarin we mensen bewust maken van het hergebruik van materialen.

Erkend leerbedrijf

Sinds de start is Hetzonendak.nl een erkend leerbedrijf onder het beeldmerk SBB. Het beeldmerk laat zien dat MBO-studenten bij Hetzonnedak.nl worden opgeleid. Opleiden van jonge mensen staat bij hoog in het vaandel.

Bij het opleiden van jonge vakmensen spelen het onderwijs en het bedrijfsleven samen een belangrijke rol. Hetzonnedak.nl probeert daarin een steentje bij te dragen.

Vrijblijvend een offerte ontvangen voor zonnepanelen?

25 jaar garantie op zonnepanelen