Lees hier de referenties van onze klanten

Albert MooijAlbert Mooij
13:16 11 Sep 23
Ik ben erg tevreden. Het hele proces van aanvraag tot plaatsing verliep goed. Goede monteurs die uitleg geven wat ze allemaal doen met daarna uitleg van solar system. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden
Freddy DousmaFreddy Dousma
10:09 20 Jun 23
Het Zonnendak heeft de de panelen zeer deskundig geïnstalleerd en wij zijn er zeer tevreden over een aanrader.!!!!!
B DubbelhuisB Dubbelhuis
13:46 09 Jun 23
Erg tevreden over de zonnepanelen en omvormer die door het zonnedak zijn geleverd en geïnstalleerd. Het info gesprek en offerte liep erg soepel en er werd goed meegedacht. Info was erg duidelijk. Laat de zon nu voorlopig maar lekker schijnen, panelen doen goed hun werk! Ik zou dit bedrijf zeker aanraden, prima bedrijf met hardwerkende mensen!
Mark LeerkesMark Leerkes
08:02 30 May 23
Zeer tevreden over zowel het offertetraject, als de installatie van de pv-panelen. Vriendelijk personeel, goede prijs/kwaliteit verhouding. En de panelen liggen er mooi op! Aanrader!
J v WaardhuizenJ v Waardhuizen
12:55 19 May 23
Daar waar andere levenanciers erg moeilijk deden over een iets ander ontwerp van onze dakconstructie, kwam zonnedak met een heel praktische oplossing. Alles verliep vervolgens helemaal volgens afspraak en de panelen liggen nu alweer anderhalve maand prima stroom te leveren. Helemaal tevreden!
Robert van DijkRobert van Dijk
11:13 29 Mar 23
Wij zijn zeer tevreden over Het Zonnedak en de mannen van Masters in Solar die alles hebben geplaatst. Zeer goede service. Een week voor plaatsing is in overleg het legplan gewijzigd zodat de schilder nu en in de toekomst de dakkapel kan schilderen. Dit was geen enkel probleem. Er werd goed meegedacht. Het plaatsen ging vlot en netjes. Een niet onbelangrijk. De benodigde veiligheidsmaatregelen werden in acht genomen.
Hein DruncksHein Druncks
19:00 21 Mar 23
Vakkundige en klantgerichte organisatie, van offertetraject tot oplevering en nazorg. Installateurs zijn zeer netjes te werk gegaan, beleefd en kundig. Denken goed mee, bieden oplossingen aan en nemen de tijd om de job af te maken. Klasse!
RON TER SMITTENRON TER SMITTEN
09:30 25 Feb 23
Het installeren van de zonnepanelen verliep gesmeerd. Competente vakmensen, werken snel, onzichtbaar en proper. Verschaffen de informatie waar nodig . Enige punt van kritiek is het belletje vooraf de installatiedatum, dat de bestelde panelen niet geleverd kunnen worden , maar voor 10 euro per paneel meer kan de installatie toch doorgaan. Regel dit voortaan in je offerteprijs. Dan kan je ook stoppen met die sneue bedeltelefoontjes.Al met al zeker een aanrader!
M GelderlandM Gelderland
09:26 06 Dec 22
Onlangs op de woning en schuur zonnepanelen laten leggen en de meterkast laten aanpassen. De meterkast was voor de monteur een uitdaging, het was de kleinste meterkast die hij ooit had gezien.Maar wat een vakmensen zijn de monteurs, werken netjes en alles wordt overlegd.Ook vragen na het leggen van de panelen die ik had werden door het bedrijf snel en naar tevredenheid beantwoord. Ze denken altijd met je mee.Hartelijk dank,M & M Dijkhof
onside1 Ononside1 On
12:09 23 Nov 22
Het hele traject van offerteaanvraag tot installatie is voorspoedig verlopen. Onze 8 zonnepanelen zijn netjes aangebracht en netjes geïnstalleerd.
Laurens Van GilsLaurens Van Gils
17:27 30 Nov 21
Vanuit een zeer groot aantal aanbieders hebben we gekozen voor Het Zonnedak mede door een zeer vasthoudende adviseur/verkoper in combinatie met een goed advies en aantrekkelijk prijsvoorstel. Keurig op afgesproken datum is de installatie uitgevoerd door het eigen Spaans sprekende installatie team. Keurig nette vakmensen en ondanks dat de communicatie misschien wat moeilijker verliep werden we constant meegenomen in het proces en of de uitwerking naar wens is/was. Om 15.00 uur werd de installatie goed werkende opgeleverd. Erg tevreden dus
Dick van der KraatsDick van der Kraats
20:40 21 Jul 21
Over het gehele traject van offerte-aanvraag tot en met de oplevering ben ik uitermate tevreden. Tijdens de offerte ben ik vakkundig op de hoogte gebracht van de verschillende installaties die mogelijk zijn en kon zo een eenvoudige passende keuze maken. De installatie zelf was een aangename verrassing. Stipt op tijd hebben de 2 uiterst sympathieke monteurs een puik stukje vakwerk geleverd. Ter plaatse hebben we nog een paar wijzigingen doorgenomen v.w.b. het legplan zodat dit het aanzicht op het dak ten goede zou komen.Kabels strak weggewerkt in Pvc buis. En stofzuigen kunnen ze beter dan mijn schoonmoeder. Zelfs de kelder werd weer ingeruimd. Aan het einde kom ik niet zien dat ze geweest waren. Nog geen uur na de installatie kwam een medewerker van kantoor nog op bezoek om te horen hoe alles verlopen was en of er nog vragen of problemen waren. Top service. Kan nu op de app zien of de zon schijnt!
js_loader

——

preloader-image

Betrouwbaar bedrijf met persoonlijk contact

betrouwbaar-bedrijf-het-zonnedak-review-apeldoorn

Van begin tot eind zijn we heel tevreden. De installatie is goed verlopen, hele nette monteurs.
Betrouwbaar bedrijf met persoonlijk contact. Heel erg bedankt!

H.M. Rouwena

Zonnepanelen brengen op wat ze beloven

hetzonnedak-aanbeveling

Ik heb zonnepanelen van Het Zonnedak. Eén klein probleem, maar perfect opgelost door Zonnedak Apeldoorn. De panelen brengen op zoals beloofd – goed plezier van!

J. van Drie

Geweldige service!

referentie-hetzonnedak-zonnepanelen

Geweldige service van begin tot eind!
Iedereen was professioneel en hun werk was netjes. We zijn erg blij met het eindresultaat.

S. Schoeman

Puik stukje vakwerk

hetzonnedak-review Over het gehele traject van offerte-aanvraag tot en met de oplevering ben ik uitermate tevreden. Tijdens de offerte ben ik vakkundig op de hoogte gebracht van de verschillende installaties die mogelijk zijn en kon zo een eenvoudige passende keuze maken. De installatie zelf was een aangename verrassing. Stipt op tijd hebben de 2 uiterst sympathieke monteurs een puik stukje vakwerk geleverd. Ter plaatse hebben we nog een paar wijzigingen doorgenomen v.w.b. het legplan zodat dit het aanzicht op het dak ten goede zou komen.Kabels strak weggewerkt in Pvc buis. En stofzuigen kunnen ze beter dan mijn schoonmoeder. Zelfs de kelder werd weer ingeruimd. Aan het einde kon ik niet zien dat ze geweest waren. Nog geen uur na de installatie kwam een medewerker van kantoor nog op bezoek om te horen hoe alles verlopen was en of er nog vragen of problemen waren. Top service. Kan nu op de app zien of de zon schijnt!

D. van der Kraats

Goed advies & aantrekkelijk prijsvoorstel

hetzonnedak-review

Vanuit een zeer groot aantal aanbieders hebben we gekozen voor Het Zonnedak mede door een zeer vasthoudende adviseur/verkoper in combinatie met een goed advies en aantrekkelijk prijsvoorstel. Keurig op afgesproken datum is de installatie uitgevoerd door het eigen Spaans sprekende installatieteam. Keurig nette vakmensen en ondanks dat de communicatie misschien wat moeilijker verliep, werden we constant meegenomen in het proces en of de uitwerking naar wens is/was. Om 15.00 uur werd de installatie goed werkend opgeleverd. Erg tevreden dus

L. van Gils

Vrijblijvend een offerte ontvangen voor zonnepanelen?

25 jaar garantie op zonnepanelen